lauantai 1. helmikuuta 2014

29+6 vähän pikaisia kuulumisia.

Heips kaikki rakkaat lukijat! <3


Elikkäs aattelin kirjoittaa vähäsen pikaisia kuulumisia.. Eli eilein perjantaina käytiin mieheni nikon kanssa syömässä hesessä ja kattomassa leffaa ja syötii siinä samalla vähän karkkia nam, nam.. :) Oli oikein ihanaa olla taas vähän aikaa rauhassa ja viettämässä laatu aikaa mieheni kanssa, kiitos vaan rakkaalle siskolleni joka kattoi tyttöjä sen aikaan! :) Käytiin tennispalatsissa ja katottiin sellanen toiminta leffa Jack Ryan Shadow Recruit.. Se oli tosi hyvä ja molemmat tykättiin siitä näytös alko vasta 20.40 niin käytii eka syömäs ja sit mentiin kahville tai siis mä join lämmintä kaakaota se oli erittäin hyvää ja niko kahvii, siin samalla juteltiin kaikkea mukavaa.. :) Sit leffan jälkeen tultiin himaan ja niko vei mun siskon sen poikaystävälle ja sit katottiin kullan kanssa jtn leffaa netfliksistä ennen kun mä olin nukahtanu heh!.. Tänään herättiin aamulla siinä kaheksan aikaan aamulla ja kulta meni keittää kahvii ja tytötki heräili sitten siihen aikaa, nautin aamu kahvistani ja katottiin piirettyjä.. Sitten sain kauheen siivous vimman oli pakko alkaa siivoo ku oli niin sotkuista ja sen jälkeen menin suihkuun nean kanssa ja laitoin itteni ja mentiin kauppaan prismaan, tekee ruoka ostokset ja miialle ostettiin sellanen koroke istuin autoon, se oli niin innoissaan kun sai prinsessa istuimen ja pari paitaa ja niko osti lukalle sellaset ihanat hoppari pöksyt ja suoran paidan aawww <3  Sitten tultiin kotiin ja tehtiin ruokaa perunaa ja lohta ai että oli hyvää.. :) Sit mentiin käymään nikon vanhemmilla oltiin siellä vähän aikaa ja juotiin kahvit ja tytöt touhus siinä, sitten oikeestaan lähettiin kotiin ja meillä olikin sauna ai että oli ihanaa käydä rentoutumassa taas saunan lämmössä ja tytötkin tykkäs taas kovasti, mut sit meijän pikkunen nea oli ihan väsy niin syötiin iltapala ja hampaan pesu ja laitettiin tytöt nukkumaan ja ne menikin ihan kiltisti sinne nukkumaan.. Sellasta meille ei oikeestaan mitään ihmeitä ja sitten nikon kanssa aletaan kattomaan nytten leffaa ja vähän herkkutteluu uudella susu palalla minttu se oli oikeestaan hyvää vaikka oikeesti en pidä mintusta ollenkaan.. Loppuun vähän masu kuulumisia vielä, elikkäs kova meno taitaa lukalla olla ku koko ajan kauhee potkiminen ja nyrkkeily.. :) Se on kivaa mut välil ois kiva etse vähän lepäiskin, taitaa tulla isäänsä heh! :) Raskausviikkoja siis on nytten 29+6 maanantaina tasan 30+0 <3 
Mutta hauskaa illan viettoa teille rakkaat lukijat... :)
Leffa mikä käytiin kattomassa
Miian uusi istuin autoon <3
Herkkuja
.

4 kommenttia:

  1. Jos sul on tänää 29+6 nii huomen on 30+0? Koska 29+7 ei lasketa? Anteeksi en tarkoita pahalla oli vain pakko mainita kyllä varmaan itekki tiiät et ei lasketa ku on sulla jo 2 lasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis juuh.. : ) muistin väärin oon 29+5 koska viikko vaihtuu aina maanantaisin.. :))

      Poista
  2. Oot niin pitkällä jo! Aika kuluu nopeesti! Laita masusta kuvaa sillei paita ylhääl et näkee kunnol!:) ihanaa että pikkunen on vilkas :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos :)) juuh no täytyy laittaa kun kerkii.. :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥