lauantai 15. helmikuuta 2014

Kättärillä käynti ja vähän muuta.

Heips kaikki rakkaat lukijat! :) Elikkäs kävin perjantaina klo. 10.00 kättärillä tarkastuksessa raskausviikkoja oli silloin 31+4 ihan normi, kattoivat siis kohdun ja että se on kiinni ja kaikki on hyvin.. Se oli helpottavaa kaikki oli niinku pitikin ja meidän luka poika painaa tällä hetkellä 1,8Kg ja sydänäänet oli hyvät.. :)) Nyt olen myös virallisesti mammalomalla heh :D Tuntuu ihan hassulle mutta ihan kivaa olla kotona.. Maanantaina vaihtuu sitten taas viikko elikkäs Rv 32+0 alkaa silloin.. :) Mutta juuh viikonloppu on menny aika normisti ei mitään ihmeellistä, tyttöjen kanssa kotona.. Tänään siivottiin koko aamu kullan kanssa ja nyt on ihanan puhdasta. :) Kävin myös tossa torstaina ostamassa tytöille ja pojulle vähän vaatteita KapHallista ku siel oli tarjouksii ja siel on ihanii ja söpöja lasten vaatteita.. :) Mä tykkään.. Kultakin oli ostanu tossa yks päivä pojulle vaatetta laitan niistä kuvaa loppuun... Mutta eikai tässä oikeen muuta.. Tänään kulti on ulkona kavereitten kanssa vähän tylsää yksin kotona, mutta onneks mun ihana kaveri tuli piristää mua! ♡
Isin ostamat :) 
Äitin ostamat

9 kommenttia:

  1. Nyt kun olet äitiyslomalla, tee kotipostaus missä esittelisit pikkaisen teidän kodin eri huoneita :) kotipostauksia on kiva lukea varsinkin lapsiperheiltä kun on kiva nähdä minkälaisia ratkaisuja he ovat tehneet tavaroiden järjrstelyssä, lisäksi kerro minkä kokoinen teidän asunto on montako neliötä :) kiitos etukäteen innolla odotan!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei kotipostaus kuulostaa kivalta! Samalla voit esitellä tulevan pojan vaunut jos ne on jo tullut, ja sängyn hoitopöydän yms. Ja tyttöjen huonetta jos heillä on oma huone :)) toivottavasti toteutat kotipostauksen!:)

      Poista
    2. Juuh täytyy tehdä sellainen :)

      Poista
  2. Miks et postaa mitään? Onko kaikki ok?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On :) en oo nyt jaksanu vaan päivittää blogia mutta yritän tässä koittaa kohta kirjottaa taas :)

      Poista
  3. Tehtiinkö siellä kättärillä siis sisätutkimus? Otettiinko myös ultraa? Oliko tuo ylimääräinen käynti vai kuuluuko kaikille tuo tarkastus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otettiin mahan päältä ultraa.. :) js oli ylimääränen tutkimus koska aikasemmassa raskaudessa nea synty etu ajassa niin sen takia ylimääräinen tutkimus..

      Poista
  4. Hei mä oisin kiinnostunu sellasesta postauksesta jossa kertoisit vähän sun synnytyksistä. Ei tarvii mitää hirveen tarkkaa mut sillee et millä viikoilla kumpikin lapsista syntyi, ketä oli mukana synnytyksessä, missä synnytit, kauan synnytys kesti, miten toinensynnytys erosi ensimmäsiestä? Kauan olit sairaalassa, minkälaisia kivun lievityksiä käytit. Vähän vauva kuvia molemmista tytöistä ja masukuvaa molemmista ja jotain tollasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh täytyy tehdä mutta mulla ei taida olla masu kuvia edellisistä raskauksista.. :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥