tiistai 28. tammikuuta 2014

Äitiyspakkaus

Elikkäs anteeksi rakkaat lukijat kun en ole jaksanu nyt vähään aikaan postaa teille oikein mitään! Mutta olen ollut kauheen väsynyt työpäivän jälkeen. Mutta siis nyt ollaan saatu äitiyspakkaus ja se oli aivan ihana ja just simppeli poika vaaville, eli meijän Lukalle. Se on vuoden 2013 pakkaus mut hyvä meille kun sopii just pojalle hyvin. Vaunujen pitäisi tulla parin päivän sisällä kun tilattiin ne netistä. :) Mutta jossain vaiheessa kun kerkii olisi tarkoitus mennä ostelemaan lukalle vauva tavaroita.. :) Viime viikonloppuna oltiin viettämässä lauvantaina mieheni äidin 50vuotis synttäreitä, oli ihan kivaa olla vapaalla toki vähän hassua kun muut joi ja mä olin selvinpäin. Mutta oli kivaa tutustua mieheni sukulaisiin edes vähäsen ja oli kiva kuulla kehuja vauva mahasta ja siitä että minut on toivotettu niitteen sukuun.. :) Siinä meni oikeestaan viikonloppu ja sunnuntaina  oltiin tyttöjen kanssa kotona ja katottiin piirettyjä ja oltiin vaan koska kulta oli vähän huonossa hapessa lauvantai illan jälkeen heh, heh :D Maanantaina alkoi taas arki ja rehkiminen töissä, oikeestaan tykkään olla tosi paljon cafe picnicissä työssäoppimassa se vaan on jotenki hyvä ja rento paikka.. Nyt pitäisi saada perjantaille valmiiksi työlista näyttöä varten työ-ohjaajalle siitä mitä teen tiettynä kellon aikana ja mitä teen muutenkin päivän aikana ja sitten näyttö olisi 4-7 päivä jolloin suorittaisin siis näyttöni, mutta uskon että se menee ihan hyvin.. :) Sitten jäänkin kohta jo äitiyslomalle 14.2 jään kotiin.. Ihan kivaa mietin vaan miten saan päivät kulumaan kotona, kun en ole koulussa tai töissä.. :) Mutta siis tässä tämmönen pikkunen kuuluminen meistä. Postaan taas kun jaksan ja keksin aiheen taas mistä kirjoittaa laitan tähän loppuun taas kuvia äitiyspakkauksesta ja meijän vauvan vaunuista.. 

12 kommenttia:

  1. Mäki katoin tota 2013 vuoden pakkausta kelan sivuilta ja se on oikeesti ihan ku pojalle tehty kun siellä on niitä vaaleansinisiäkin vaatteita :) Me luultavasti saadaan sitten se 2014 pakkaus ja sen lisäks meillä on jäljellä myös 2012 pakkaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niihän se on! :)) Mut ihan hyvä ja käyttökelvollinen paketti.. :)) Juuh on mullakin vielä niitä vanhoja paketteja jäljellä... :D Mut niih taidatte saada joo minkähän lainen se vuoden 2014 on?.. Koska teillä on muute laskettu aika?.. :)

      Poista
    2. Nii mäki haluisin tietää minkälainen se on! Meil on la 7.7 :)

      Poista
  2. Kiva että sut on otettu perheessä hyvin vastaan :) onko miehelläsi paljon sisaruksia? Itsekkin toivoin että minut olisi otettu hyvin vastasn mutta jostain syystä miehen vanhemmat eivät tunnu pitävän minusta puhumattakaan hänen siskostaan joka levittelee ties mitä juoruja minusta. Onneksi sinulle on käynyt paremmin :) ei ole mitään ihanampaa kuin perheen kasvu ja yhdistyminen :) miten omat vanhempasi tulevat toimeen miehesi vanhempien kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1sisko ja 1veli :))... okei no voi harmi ei kivaa kuulla... Mutta ttoivottavasti tulisitte toimeen oisi kaikilla paljon kivempsa.. :)) En tiedä ei meijän vanhemmat ole vielä tavannu toisiaan.. :) En osaa yhtään sanoa mutta tuskin mitään riitaa ainakaan tulisi.. :))

      Poista
    2. Joo, onneksi se ei ole haitannut suhdettamme :) miten teidän vanhemmat eivät ole tavanneet vaikka odotatte jo yhteistä lasta? Lapsihan yhdistää perheet, on oikeasti ihanaa jos omat ja miehen vanhemmat tuntevat, ihan lapsenkin kannalta! Ehkä ristiäisissä he tapaavat jos siis ristiäiset pidätte? :) odotan että sun äitiysloma alkaa ja alat kirjoittamaan useammin :) asuntopostaus ois kiva! Ja video postaus ois myös ihan huippu!:)

      Poista
    3. hyvä niin :) Mutta siis ei meillä ole ollut mitään tarvetta tai ajan kohtaa että olisivat tavanneet toisensa.. :) Siksi eivät ole tavanneet vielä.. Mutta tapaavat viimeistään nimiäisissä pidetään sellaiset meidän pojalle ei ristiäisijä.. :) ja luulisin kyllä että tulevat toimeen.. :)) Juuh koitan silloin tehdä asunto postauksen kun ehin sillon kunnolla siivoomaankin niin kehtaa ottaa kuvia.. :)

      Poista
  3. Miksi taija lopetti bloggaamisen? Aikooko hän aloitttaa uudestaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei jaksanu enään vissii kirjottaa! En tiedä ehkä...

      Poista
  4. Mistä ostitte vaunut ja paljon maksoivat? Itselläni hakusessa noin 300€ yhdistelmät mutta kivoja ei meinaa tuolla hinnalla löytyä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän maksoi 500€ ja me tilattiin ne netistä! :) lastentarvike.net

      Poista
  5. Miksi vain julkaiset kommentit muttet vastaa niihin :( olisi kiva jos vastaisit kaikkiin edes jotain :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥