torstai 6. helmikuuta 2014

Masuasukkia ja kuulumisia!

Hei! Kaikki rakkaat lukijat. Eli siis ollaan nyt oltu mun tytön nean kanssa molemmat pari päivää kipeenä hirveessä flunssassa.. :( Ihan kamalaa koko ajan kauheen kylmä ja nenä tukossa vaikee hengittää ei yhtää kivaa inhoon flunssaa..  Joten ei olla mitään ihmeitä tehty levätty ja leikitty tyttöjen kanssa vähäsen.. :) Tänään sain kanssa vähäsen siivottua, mikä on hyvä koska täällä oli sottasta ja oli ihanaa nähä kaveria joka tuli moikkaa pitkästä aikaa oli kiva jutella kaikesta..
Mutta siis masu asukkikin voi hyvin ja senkus kasvaa ja Rv menee kauheen nopee eteenpäin.. Mutta juuh mites teillä muilla on menny?.. :) Tänään koitetaan vähän käydä ulkona leikkimässä, tekemässä vaikka lumiukko. :) Ens viikon maanantaina ois sitten neuvola. :) ihan kivaa päästä tietää asioista ja kuuntelee vaavin sydän ääniä.. :) Jos sitä huomen pääsis takas työssäoppimiseen ku pääsen viemää tytöt tarhaan ku nea on onneksi jo parempaan päin.. :)
Rv 30+3

6 kommenttia:

  1. Toi masu on ihana! Eikä sulla näytä olevan oikein arpiakaan, mikä on ihme sillä vaikutat normaalisti olevan todella hoikka? Linea negra sulle on tainnu kuitenki tulla? vai näenkö väärin? Se tulee yleensä poika vauvan odottajille joskus myös tyttövauvaa odottavalle, onko sulla ollut se aikaisemmissa raskauksissa? Oletko joutunut ostamaan äitiysvaatteita, vai meneekö normaalit vaatteet päälle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) juuh oon normaalisti aika hoikka.. koitan aina rasvailla että ei pääsisi tulemaan.. :) juuh sellanen mulla on ei oo ollu muissa raskauksissa ainoastaan tässä.. :) En oo joutunu onneks ostamaan että menee ihan omat vaatteet vielä päälle ihan kaikki ei kuiteskaan enään mene.. :)

      Poista
  2. Onko sun lapsilla vakuutukset? Olen ensimmäisen lapsen odottaja joka kaipaisi tietoa vakuutuksista, jos sun lapsilla on voitko kertoa missä vakuutusyhtiössä ja minkä hintainen on ja näin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole vielä vakuutuksia!.. olen kyllä päättänyt ottaa kaikille kolmelle lapselle, sellanen on ihan hyvä olla.. :) itse ajattelin tutkia netistä että minkä hintaisia ne mahtaa olla.. :)

      Poista
    2. Kannattaa katsoa kunnolla eri vaihtoehtoja läpi sillä jotkut ovat ihan turhan päiväisiä, meillä on lapset liitetty kotivakuutukseen mikä on meille halpa ja hyvä vaihtoehto, jos sun lapsilla ei ole perussairauksia niin tuskin kannattaa mitään kallista vakuutusta ottaa. Olettehan pärjännyt tähänkin asti ilman. Me maksettiin vuosia vanhimman nyt jo 10v lapsen vakuutusta eikä hyödytty siitä yhtään sillä jos esim lääkäri kulut ovat alle 150€ ei vakuutus korvaa mitään. Ihan oli turhaa touhua, että mieti tarkkaan mitä maksat ja minkä vakuutuksen otat ja kannattaako ottaa ollenkaan
      T. Huonoja kokemuksia vakuutuksista kokenut äiti

      Poista
  3. Mikä sun siskon blogi ossa on

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥