lauantai 26. syyskuuta 2015

Meillä on Taapero!

Meillä asustaa nykyään taapero, meidän vauvasta kasvoi ihana taapero joka kipittää itse aina pienillä jaloillaan pitkin meidän kotia.
Se on aivan ihanaa miten meidän lukasta on kasvanut jo niin iso poika.
Meillä osataan jo kävellä,tanssia,taputtaa käsiä, nostaa kädet ylöös, juoksemaankin on jo pikkusen ruvettu kokeilee. Meillä ei juoda enään tuttipulloa eikä nokkamukia vaan meillä juodaan maitoa ihan muovi mukista koska meillä ollaan jo iso poika.
Nukutaankin jo isojen poikien sängyssä ei enää pinnasängyssä.

Luka on myös ruvennut puhumaan sanoja.
Useimmat sanat mitkä luka päivän aikana sanoo on, kato,  hauva, vauva, kato tätä, nenä, huh, hui, böö ja (äiti),(isi) tulee välillä mutta ei vielä tarkota sillä niitä.. :)

Luka tykkää leikkiä ulkona hiekkalaatikolla ja keinua, laskea liukumäkeä, kävellä.


Sellainen on meidän poika,  toki lukalla on alkanut tulla omia tahtoja ja temppera menttiä esille.
Luka on iloinen,naurava poika yleensä ja tosi kiltti, mutta  välillä se myös näyttää omaa temppera menttiään ja omaa tahtoansa varsinkin silloin kun kovasti jotain haluaisi. Meillä myös ei vielä kunnolla oikein uskota sanaa ei. Välillä saattaa siitä asiasta tulla myös pieni itku kiukku. Toki meillä myös välillä ollaan kiukkusia ja näytetään että nyt on kiukku tai pahamieli. :)
Meillä nukutaan jo yö ja päivä unet oikein hyvin ja enään ei edes nukuteta vaan luka menee itse illalla ja päikkäreillä nukkumaan.. :))




4 kommenttia:

  1. Ompa Luka kasvanut ja muuttunut ulkonäöltään kovasti, komea poika hänestä on tullut. Mitä muuta teille kuuluu? Olenkin tainnut aijempaan postaukseesi esittää kysymyksiä kun sinua ei ole blogin äärellä kuulunut, tämä on kiva blogi! Onneksi en ehtinyt lopettaa seuraamista kun luulin ettet enään kirjoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää kuuluu. Kiva tietää että blogiani on kiva lukea täytyy taas ruveta kirjottamaan. :)

      Poista
  2. Hienosti on oppinut sanoja, yleensä lapset joilla on sisarukset koko ajan näyttämässä mallia liikkeissä ja puheessa oppivat nopeammin kuin esikoiset, oletko huomannut samaa teidän kohdalla? Että luka olisi esim oppinut nopeammin kuin teidän ensimäinen lapsi?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen huomannut juuh onse jotakin asioita oppinut nopeammin kuin esikoiseni.

      Poista

Kiitos kommentista ♥