lauantai 26. syyskuuta 2015

Turkin matka perheen kanssa!


                                 
Meidän turkin matka! <3  


Eli oltiin turkin matkalla tossa toukokuussa.
Oli ihan mahtavaa se oli mun ja lasten ensinmäinen kunnon ulkomaan matka, se oli jopa mulle ja tytöille tosi jännittävää. Varsinkin koneeseen nousu ensinmäistä kertaa..
Nikon äiti ja isi eli mummi ja vaari vei meijät sinne matkalle oltiin siellä viikko.
Se viikko meni ihan sairaan nopee, no kun päästiin koneeseen ja se rupes siitä lähtemään, olin ihan paniikissa mutta kun nousu oli ohi se tunne katosi ja sen jälkeen se oli vaan mahtavaa..
Lapsetkin tykkäs eikä pelänny ja lukan kanssa koneessa meni hyvin se nukkui melkein sen koko ajan..  Parasta lapsista oli se kun sai vaa uida ja syödä ja uida ja olla vaan.. Kaikki sai kunnon rusketuksen paitsi muhun ei oikein kunnolla tarttunu mutta huomas kyllä että olin saanut myös aurinkoa. Eli oltiin turkissa sidessä. Hotelli oli ihana ja aivan mahtava ja iso ja hyvä ruoka. :)
Otettiin siellä aurinkoa, leikittiin lasten kanssa, käytiin joka päivä uimassa ja sit käytiin tietenkin ostoksilla. Siellä oli ihan mahtavaa ja pelkäsin turhaan et siel ois jotain ötökoitä en nähny siellä onneks yhtään sellasta, ötökkä kammoinen kun olen..
Yksi huono puoli siellä oli se että siellä puhuttiin vaan saksaa.. :)

Tässä oltiin lähdössä helsinki-vantaan lentoasemalla <3


Tytöt Hotelli huoneessa <3

Uimista,uimista, auringon ottoa ja luka rakastu legelege eli tuorehedelmistä tehtyihin mehuihin  <3 
Kuvia matkalta <3

Matka oli siis mukava kokemus ja uudestaan ollaan menossa tossa tammikuun viimenen päivä lähetään perheen kanssa egyptiin.. :) Matka oli kaikista hauska ja lapset vasta tykkäskin siitä.. Tytöistä kivaa oli päästä illalla lasten discoon se oli hauskaa, paitsi meijän nea ei oikeen uskaltanut mennä sinne tanssimaan lopulta uskals vähäks aikaa mennä äitin kanssa, niin että pidin nea kädestä ja yhdessä tanssittiin.. :) Miia tanssi innoissaan ja hyvin vaikka kaikki lasten musiikit laulettiin saksaksi silti se osas tanssii ne ja koitti itsekkin laulaa samalla siinä saksaksi niitä lasten leikki lauluja. :) <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥