maanantai 17. maaliskuuta 2014

Ulkoiluleikit ja vähän kuulumisia!

Heips kaikki rakkaat lukijat! :) Anteeksi kun en ole nyt kauheesti postaillu mutta olen ollut tosi väsy ja aina ihan poikki, ja toiseksi mieheni on aina melkein koneella kun on innostunut tekemään musiikkia niin en ole siksikään ehtinyt oikein olemaan koneella.. :) Mutta siis ollaan keksitty tyttöjen kanssa hauska leikki, tossa meijän metsässä. Käydään siellä aina metsä retkillä ja tutkimassa ja kiipeilemässä kallioilla, isompi tyttö tykkää siitä paljon. Sitten ollaan rakennettu sinne metsään sellasen kuusen alle tytöille sellanen hauska pieni maja missä Miia ja Nea tykkäävät leikkiä sinne mennään yleensä leikkimään ja kuluttamaan aikaa tyttöjen kanssa se on hauska kun se on ihan tässä meidän kodin lähellä.. Joten vkl meni aika lailla siinä että oltiin siellä leikkimässä tyttöjen kanssa :) ja kodin siivouksessa ja ruuan teossa ei mitäään ihmeitä siis ollut, meidän viikonlopussa.. Mutta hauskaa ja ihanaa yhdessäoloa lasten ja kullan kanssa.. :) Toki leikitään myös omalla pihalla ja käydään leikkipuistoissa aina välillä kanssa leikkimässä. :) Tämä oli tälläinen pikainen ja aika lyhyt postaus.. :) Nyt on taas arki alkanut ja tytöt oli tänään tarhassa kahteen asti, ja sitten tultiin kotiin ja odotettiin että kulta tulee töistä ja tehtiin ruokaa ja tytöt leikki piilosta :) sen jälkeen vähän levättiin ja katottiin pikku kakkosta :) Torstaina on tytöillä hauska päivä ja sitä ne odottaa innolla kun sillon on tarhasta vapaapäivä ja mennään uimaan itiksen uimahalliin :) Mutta koitan taas kirjotella, mahollisimman useasti.. :) Nyt on sitten menossa Rv 36+0 <3
Tytöt leikkimässä metsässä ja omassa majassaan! <3 

Tässä vähän masu kuvaa Rv 35+4 <3 Tällä hetkellä Rv 36+0




Noin loppuun lisäsin pari kuvaa mun rakkaista ja ihanista tytöistäni leikkimässä ja vähän masu kuvaa :)

2 kommenttia:

  1. Hui enää 4 viikkoa laskettuun :)) varmaan jännää! Toivottavasti ei menis kauheesti yli. Alkaako jo olla tukala olo masun kanssa? Onko sulla tullu selkä kipeeks tosta masusta ku säki oit aika pikkunen ja masu kuitenki kasvo tosi isoksi?:) kiva että kirjotat taas peruskuulumisia :)

    VastaaPoista
  2. Niimpä juuh onhan se! :) välillä on vähän tukalaa mahan kanssa,mut ei onneks kauheesti.. :D juuh välillä se tulee vähän kipeeks ku tuohuu tyttöjen kanssa tai kävelee pitkiä matkoja.. Kiva että tykkäät.. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥