sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Asuntopostaus!

Elikkäs teen nyt tämän pyydetyn Asuntopostauksem! 
Meillä on 4h+k+vh neliöitä tais olla 85neliöö.. :) Ihan kivan kokoinen asutaan tässä mellunmäen ja puotilan välissä tavallaan eli vartioharjussa.. :) Meillä on 2kerroksinen asunto alhaalla on eteinen, keittiö ja olohuone, wc ja parveke. Ylhäällä on 3makuuhuonetta yksi niistä on tyttöjen yhteinen huone, yksi huone meillä on käytössä niin että siellä me kuivatetaan meijän vaatteet ja siellä on meidän penkki missä voidaan nostella painoja ja tehä kaikkea muutakin. Kolmas huone toimii meidän huoneena ja kun poju syntyy niin myös meijän pojan huoneena.. Sitten ylhäällä on myös toinen wc missä on suihku ja meidän pesukone ja vaatehuone on kanssa täällä ylhäällä.Täällä on todella rauhallista ja mukavaa asua tämä on omakotitalo/ rivari asunto aluetta. :)  Taloyhtiössä on myös sauna jota käytämme joka lauvantai :) ja oma parkkiruutu tietenkin. :) Kauppaan tästä ei ole onneksi kauhea matka kun se on tossa aika lähellä prisma sinne mennään aina tekemään isoimmat ostokset ja tohon meidän alepaan yleensä pikkuostokset.. :) Meillä ei ole vielä seinillä oikein mitään ja sisustustarroja ollaan ostamassa mutta vielä ei oikein laiteta kauheesti asuntoa, koska kesällä joudutaan muuttaa vähäksi aikaa toiseen asuntoon kun meidän asunto menee kokonaan remonttiin kaikki uusitaan.. :) Kyllä on sitten ihanaa tulla uuteen kotiin asumaan! : ) 
Elikkäs tässä on tyttöjen huone!
Meidän olohuone se on niin iso niin siitä on vaikeaa saada vain yhtä kuvaa missö näkyisi kaikki!

Meidän keittiö.. 
Meidän makuuhuone ja sekahuone missä on puntti ja kuivaushuone samassa :)

Elikkäs tässä ois nyt asuntopostaus vihdoin valmiina, meidän vessasta ei ole kuvia kun en oikein saanu kunnollisia ja ei myöskään parvekkeelta kun en ole vielä sitä jaksanut siivota! :)

6 kommenttia:

  1. Vihdoinkin! Teillä on kivan oloinen asunto! Onko kallis kun vaikuttaa aika isolta ja vielä on ihan hyvällä alueellakin? Joudutteko kauankin asumaan väliaikaisasunnossa remontin takia?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa vastata tohon ei ole sanottu mitään kauvan joutuu asumaan mutta eiköhän se selviä sitten.. :) ja ei kauhean kallis aika normaali hintainen vuokra.. :)

      Poista
  2. Milloin kasaatte pojun tavarat? Pinnasängyn hoitopöydän yms.?
    Kivan kokoinen kämppä mutta miksi tytöillä ei ole omia huoneita kun tilaa kerrab olisi? :)) äläkä sorru ostamaan niitä mauttomia sisustustarroja!! Laita mielummin vaikka tauluja ja lasten piirrustuksia :) ne ovat sentään persoonallisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti kun ollaan käyty ostamassa pojun sänky ja muut :) tarkoitus olisi mennä perjantaina ostelemaan.. :) ja siksi tytöillä ei ole omia huoneita, koska haluavat olla vielä samassa huoneessa ollaan kysytty tytöiltä.. :)

      Poista
  3. Onko olohuoneen matto mistä hankittu ja minkä hintainen? Aivan ihana mulle samanlainen :D onko se uusi? Myydäänköhön noita enää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Prismasta 170€ ja en tiedä myydäänkö vielä.. mutta ei ole uusi enään meille :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥