sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Puuhamaa!

Elikkäs lähdettin eilen käymää lasten kanssa puhamaassa! :) Lähdettiin siinä yhdentoista aikaa, käytiin matkalla kaupassa ostamassa grillattavaa ja evästä mukaan puuhamaahan. Oltiin puuhamaassa siinä 12.00. Matka sinne meni oikein hyvin ja puuhamaassakin oli lapsien kanssa aika helppoa ja kaikki meni aika helposti vaikka välillä, nea vähän kiukutti kun piti mennä wc:ssä käymään tai pitämässä taukoa, kun lukaa piti käydä aina välillä syöttämässä. Mutta muuten reissu puuhamaanhan meni mielestäni hyvin vaikka oisin voinut kuvitella kun lukakin oli mukana että oisi voinut tulla vaikeuksia mutta ei. Matka puuhamaahan oli onnistunut ja kaikilla oli siellä kivaa, käytiin vuorotellen nikon kanssa eri laitteissa tyttöjen kanssa. Tytöillä oli kauhean kiire joka eri paikkaan, kun ei oikein aina osannut päättää mihin menisivät.. :D Grillattiin siellä vähän makkaraa, mutta tytöillä oli niin kova kiire leikkiä että ei oikein ruoka maistunut.. :) Puuhamaa on kyllä todella mukava kesäpaikka viedä lapsia, ja vielä kun sopii melkein kaiken ikäisille ja varsinkin näin meidän pienille tytöille, todella mukava paikka ja paljon tekemistä. Käytiin viiden aikaan moikkaamassa puuhanallea info pisteellä, miia meni halaamaan heti nallea, nea ei ihan uskaltanut ujosteli kauvempana ja vilkutti.. Lukan kanssakin käytiin moikkaamassa nallea pikkasen.. :) Ilma oli myös oikein hyvä ei niin aurinkoinen mikä oli hyvä niin ei tullut kuuma oli sellanen ihanan viileä ilma mennä sinne.. 
Tytöt vähän pomppupatjalla molemmat tykkäs.. :) Nea vähän pelotti aluks pomppia mutta ei sitten sen jälkeen.. Paljon oli porukkaa, yksi kesän suosituimmista kesäpaikoista lapsiperheille suosittelen siellä oli todella kivaa. :) Jopa äiti uskalsi laskea sellasta jyrkkää ja kovaa mäkeä alaas patjalla, olin ihan ihmeissää että miia ei pelottanu mut molemmat kiljuttiin ku tultiin alaas.. :D 
Miia kävi myös ajamassa vähän rallia, aluks ei oikeen osannu mutta siitä sitten painoi kaasun ja lähti ajamaan.. :) Hauskaa oli ja tykkäs ajaa vähän rallia, miia ja niko kävi myös tollasessa pyörivässä laitteessa, nea ei siihen päässyt kun oli liian pieni :( Mutta nea meni sitten leikkimään ja kattomaan sorsia.. :) 
Käytiin myös vähän kuu ajelulla ja pallomeressa. Mutta sellanen postaus tällä kertaa puuhamaasta. 
Päivittelen taas blogia seuraavaksi sitten lukan 3kk neuvola. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥