perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kuulumisia ja Lukan 3kk neuvola!



Elikkäs viikko on taas mennyt hurjan nopee! Ollaan lasten kanssa oltu paljon ulkona puistoissa leikkimässä, kun on ollut niin hyvät ilmat nytten.. Ei olla oikeen muuta puuhattu ja tietenkin käyty kävelyillä kun luka tykkää kovasti olla vaunuissa, ja nukkuu paremmin päivällä vaunuissa ulkoillessa kuin sisällä. Niko on töissä ja tulee aina siinä 15-15.30 kotiin ja sillon syödään ruoka yleensä ja ollaan sitten loppu ilta kotona, katotaan telkkaa tai pelataan tyttöjen kanssa afrikantähteä tai wiitä.. :)
Kohta tytöillä alkaa tarha elokuussa ja mä palaan takas koulun penkille opiskelee, ja isi jää lukan kanssa kotiin. Nyt ollaan yritetty opettaa lukaa syömää tuttipullosta mutta ei olla vielä oikeen saatu sitä syömään pullosta, toivottavasti saadaan koska muuten lukaa ei pysty isi syöttää, ja sen on pakko koska äiti lähtee takas kouluun. Tuntuu kyllä haikeelta ja oudolta että kohta en ole lukan kanssa kotona vaan koulussa.. :( Mutta sellasta se on.. Mutta olen kummiskin saanut nauttia ihanan poikani seurasta ja nähdä kuinka se kasvaa ja kehittyy, mikään ei ole sitä parempaa.. :) <3


Sitten luka 3kk neuvola kuulumisia!
Elikkäs poika on kasvanu hienosti painoa ja pituutta on tullut kivasti taas lisää.
Meidän pikkunen rakas on oppinut jokeltamaan,nauramaan ja tarttumaan tavaroihin käsillä.
Paino: 8105g
Pituus: 63cm
Päänymp. 42,5
Neuvolan merkinnät: Ilmeikäs hymypoika. Jokeltaa vastavuoroisesti.
Eli kaikki oli niin kuin pitää ja hyvin, ens kuussa saa sitten alottaa jo pojalle, soseitten maistamisen.
Tänään mentiin sitten käymään tyttöjen ja pojun kanssa, minun veljellä. Tytöt halus mennä kattoo pientä serkku vauvaa, miia oli ihan innoissaan kun sai ottaa pikkuisen syliin oisi koko ajan halunnut ottaa syliin, mutta pikkunen söi ja meni nukkumaan. Kun luka oli siellä ihan hereillä ja rupesi jokeltamaan ja miia ja nea halusi pelata wiitä niko enon luona. :)
Mutta sellasta meille tällä kertaa kirjoittelen taas kun saan jonkun aiheen..
Heippa ja nauttikaa ihanista kesäilmoista <3

4 kommenttia:

  1. Siirryttekö kokonaan korvikkeisiin vai jatkatko silti imetystä? Entä oletko ajstellut pumpata maitoa koulupäivän ajaksi varastoon? Hienosti teillä poika kasvaa! Suloimen pikkuinen :) kauan on vielä koulua jäljellä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voida heri suoraan siirtyy korvikkeisiin.. Kyl mun pitää viel imettää,pitää koittaa harventaa imetys kertoja ja antaa välil korviketta.. Aluks joudun pumppaa tai lypsää maitoo koska muuten mun rinnat on kauheen kipeet et se maito vähenis.. :) kiitos.. 1vuos ja pari kuukautta :)

      Poista
  2. Onko sinun vanhin lapsi jo käynyt hammaslääkärissä? Miten meni? Meillä pojalla olisi hammaslääkäri ollut jo mutta siitö ei tullut mitään. Yhtä huutoa ja tappelua hammaslääkärissä joten lääkäri päätti että siirretään aikaa. Miten teillä on mennyt jos olette käyneet? Onko pelännyt? Miten saatu pelko pois ja reippaasti menemään?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan vanhemman tytön kanssa käyty jo kolmesti hammaslääkäris. Miian kanssa on mennyt hammaslääkärit hyvin tyttö on ollut todella reipas ja mennyt näyisti ei ole pelännyt :) nean kanssa ollaan oltu yhdessä hammaslääkäris ja se ei mennyt niin hyvin itkua ja huutoa. Nyt 3 vuotiaana meillä uusi hammaslääkäri aika nealle :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥