keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Ristiäiset!


Elikkäs 7.6.2014 vietettiin poikamme ristiäisiä. Vartioharjun kirkossa. Meillä oli mukava pappi käytiin tapaamassa sitä ennen ristiäisiä ja suunnitelemassa mitkä virret lauletaan kirkossa ja miten ne ristiäiset menee. Mutta siis olimme kutsuneet läheisiä ja sukulaisia ristiäisiin, mutta kaikki eivät valitettavasti päässeet. Meillä oli valittuna 3kummia pojalle. Lukalla käytettiin isänsä vanhaa kastemekkoa.. :) Ristiäiset alkoivat klo 11.00 ja  kaste kesti sellaisen 20-30minuuttia. Siitä sitten siiryttiin sinne kahvitilaisuus huoneeseen  ja kahvitilaisuus sitten kesti sinne  kahteen asti. Juhlat menivät hyvin ja poikamme sai nimekseen Luka Eemil Allan Jokirinne. :) Mun puolelta ei tullut paljoon vieraita, koska en oikeen tunne omaa sukuani isän puolelta enkä oikein kauheasti äitinikään puolelta.. Mutta minulle kaikki tärkeät pääsivät onneksi tulemaan. Mieheni puolelta sukua oli sitten vähän enemmän.. Mutta juuh tähän laitan sitten vielä kuvia ristiäisistä ja kakuista ja kastemekosta. Meillä oli siinä tarjolla kahvia,mehua ja kalavoileipäkakkua ja kinkkuvoileipäkakkua sitten oli makea kakku ja keksejä.. :) Kakkuja jäi kamalasti oli koska kakut oli tehty suunnillen 60kymmenelle ihmiselle.. :D Mutta hyviä olivat ja suuri kiitos kakuista menee mieheni isosiskolle joka on yksi kummeista meidän pojalle.. :) Mutta siinä oikeestaan siis tärkeimmät. Nyt kuvia tähän loppuun vielä.. Niin ja tytöt miia ja nea sai olla meidän kanssa siinä edessä seisomassa ja miia sai kunnian kuivata veljensä pään kun luka oli kastettu se oli minusta aika söpöä.. :)

Kummit! Wiliam, Taija ja Janita.

Katemekko

Tässä luka kastettiin.



































4 kommenttia:

  1. Onnea nimen saaneelle suloisuudelle!
    Voisitko kertoa lisää nimestä? Mistä keksitte nimet, miksi valitsitte juuri ne?:) kirjoittaisitko myös laajemman kuulumispostauksen myös tyttöjen kuulumisista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos juuh täytyy kirjottaa kuulumisia.. :) mieheni sanoi että luka oisi kiva nimi ja minustakin se kuulosti kivalle ja siihen aloin sitten sovittelemaan toista nimeä. Minusta eemil sopi siihen täydellisesti ja allan tulee nikon isän toisesta nimestä.. :)

      Poista
  2. Nätin näköiset ristiäiset! Suloinen nimi pojalla! Miten teillä on tulevaisuus suunniteltu? Aijotko lähteä takaisin kouluun? Ovatko tytöt tarhassa nyt vaikka itse olet vauvan kanssa kotona? Onko miehesi myös kotona vai töissä? Niin ja kerro jotain kesäsuunnitelmista! Ootteko suunnitellu jotain menoja vai ootteko vaan rennosti :) sulla on kiva blogi sun vaan pitäisi kirjottaa enemmän!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juuh mulla on tarkoitus jatkaa koulua elokuussa jos en oo löytäny työpaikkaa.. :) Eivät ole tytöt ovat kotona kesälomalla minun ja vauvan kanssa.. Mieheni on töissä. :) Ei olla suunniteltu menoja kesälle kun mieheni on koko kesän töissä.. :) Eli otetaan rennosti ja puuhaillaan lasten kanssa.. :) Kiitos juuh yritän kirjoitella enemmän..

      Poista

Kiitos kommentista ♥