maanantai 30. joulukuuta 2013

Meidän masu vaavi!

Elikkäs päätin kirjoittaa meidän masu vaavista.. Eli me ollaan mietitty nimiä vähäsen kyllä, on ollut kaikkea erinlaisia nimiä mutta vaikea löytää sitä oikeaa.. Esim: Veeti, Mikke, Leevi, Taavi, Elias ja mitäs kaikkee niit nyt oli en muista.. Mutta sitten kulta keksi meijän pojalle nimen Luka ja se oli mustakin todella kiva nimi ja ei kauheen monella ole sellasta nimeä, en ainakaan ole hirveemmin kuullut.. Mutta nytten meillä on pieni pulma kun siihen on kauhean vaikea löytää toista nimeä ku pitäisi olla sellainen mikä sopisi siihen hyvin..
Pojalle ajateltiin hankkia vaunut koska kullan äiti ja isi ostaa meille  sellaset kun niillä on tapana ostaa ekat vaunut aina. Sitten pinnasänky , hoitopöytä, kylpyamme, jtn pieniä leluja, turvaistuin ja sitteri.. Tytöiltä on jäänyt juuh jotain sellasia vaatteita mitä poika vaavi voi myös käyttää leluja makuupusseja. Ei kauheesti enään mitään kun oon antanu tyttöjen tavaroita pois aika paljon.. Niin joudutaan ostamaan melkein kaikki pojalle ellei saada joltain tutuilta jtn tavaroita... Pinnasänky meillä oisi kyllä mutta kulta haluu ostaa pojalle uuden. Mutta onneksi meillä on tässä vielä aikaa ostella rauhassa tavaroita ja miettiä mitä kaikkea tarvitaan vielä..

Mutta siis poika on kova potkimaan se on ihanaa, ja tuntuu hassulta kun molemmat tytöt ei potkinut näin paljoon.. Hassua on myös se jos pidän kännyä esim: mahan päällä niin se saattaa tippuu tai pompahtaa siitä ku pikkunen potkasee mahaan! :D Aika tuntuu menevän todella nopeasti ja maha kasvaa kauheen nopeaa vauhtia siis ainaskin omasta mielestäni heh.. :)) Käytiin myös kullan kanssa ostamassa pojulle jo vähäsen vaatteita ei voinu vastustaa ja olla ostamatta... Laitan tänne kuvia vaatteista jota ostettiin.. :) maanantaina olisi sitten jo 25Rv mutta nyt en keksi enempää kirjoteltavaa mutta toki laittakaa ehdotuksia mistä haluisitte postausta niin yritän sitten kirjottaa oon vähän huono tässä vielä kun oon vasta joku aika sitten alottanu tämän.. :)






8 kommenttia:

  1. Kävisikö miehesi toinen nimi lapsen toiseksi nimeksi? Tai miehesi etunimi? Entä oman isäsi tai miehesi isän? Ehdotuksia toiseksi nimeksi voisin antaa matias, eemil, nooa, kasper nuo ainakin omasta mielestäni sopivat jos lapsi saa sinun sukunimesi :) Ihanaa loppu odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh ollaan mietitty sitä mieheni ei tykkää toisesta nimestään niin ei anneta siksi... :)) mutta kiitos nimi ehdotuksista :)

      Poista
  2. Millon sulla on LA? Onko miehelläsi aikaisempia lapsia, kun kirjoitit että miehesi vanhemmilla on tapana ostaa ensimmäiset vaunut? Ihania nimiä ootte miettinyt! Tykkäsin kaikista ja kaikki olis sopinut pojalle :) Onko sulla ikinä jäänyt pysyvästi raskauskiloja synnytyksen jälkeen vai onko kaikki lähtenyt pois? Paljon olet saanut kiloja raskauden aikana? itselläni kiloja tuli lähemmäs 20kg mutta jäljelle synnytyksen jälkeen jäi vain 5kg jotka pitäisi vielä puottaa.. Mä haluaisin kuulla postausta siitä, minkälaisena haluat ajatella tulevaisuutesi :) Montako lasta haluaisit yhteensä? Missä haluaisit työskennellä? Missä kaupungissa haluaisit asua? Aijotko opiskella jotain ja ihan tuollaisia yleisiä juttuja :) Ps. Et ole lainkaan huono bloggaasa aloittelijaksi, kirjoitat asia juttuja ja kirjoitat myös melko usein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhtikuun 14 päivä ois laskettu aika.. Ei oo aikasempii mut sen veljel ja siskol on :) kiitos :) ei oo ikinä jääny oon saanu kaikki aika nopee pois, oon ollu aina oikeestaan aika laiha.. viimeks oli jtn alle 10kg muistaakseni raskausaikana.. :) kiitos hauska kuulla :) mä voisin tehdä postauksen siitä kuhan vaan kerkiän.. :))

      Poista
  3. Tee postausta sitten kun olette saaneet ostettua vaunut, ja muut tavarat vauvalle ja esittele ne :)
    Oletteko vielä ehtineet miettiä minkälaiset vainut haluatte yms.? Milloin aijotte mennä ostelemaan tavaroita?

    VastaaPoista
  4. Heei ehdotus, lyhkäseen nimeen sopii pidempi, toinen nimi esim. Luka Valtteri, Juhani, jne. Jos ei kolmatta nimee haluu. Onnea odotukseen ja Luka on tosi sulonen idea :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥